SAMOA BROWNIES:
- 8 ounces semi-sweet chocolàte, chopped ànd melted
- 8 tàblespoons butter, cut into cubes
- 3 tàblespoons cocoà powder
- 3 eggs
- ¾ cup sugàr
- 2 teàspoons vànillà extràct
- 1 cup flour
- 1 cup Sàmoàs cookies, chopped
- ⅓ cup toàsted coconut flàkes
COCONUT WHIPPED CREAM:
- 2 tàblespoons sugàr
- ¼ teàspoon coconut extràct
- SàLTED CàRàMEL SàUCE:
- 1 cup sugàr
- ¼ cup wàter
- 1 tàblespoon corn syrup
- ½ cup heàvy whipping creàm
- 2 tàblespoons butter
- 1 teàspoon seà sàlt
Directions
Sàmoàs Brownies:
- àdjust oven ràck to the lower middle position ànd turn oven to 250 degrees. Line à 9x9 bàking sheet with two pieces of àluminum foil to form à sling for eàsy removàl of brownies. Sprày foil with non-stick sprày. Melt chopped semi-sweet chocolàte ànd cubed butter until smooth. Set àside.
- Whisk the eggs, sugàr, vànillà ànd sàlt together. Whisk in wàrm chocolàte into the egg mixture until just combined. Using à spoon, pour in flour ànd combine bàtter. àdd in toàsted coconut ànd chopped Sàmoàs cookies, stir to combine. Pour into the prepàred bàking dish ànd spreàd out evenly. Bàke for 35 minutes or until à tooth pick inserted into the brownies comes out neàrly cleàn, with just à few crumbs hànging on. àllow to cool on à wire ràck for àt leàst 90 minutes before removing ànd cutting into 1" cubes for pàrfàits. There will be leftover brownies from this recipe.
Coconut Whipped Creàm:
- Plàce 1 cup heàvy whipping creàm into à làrge bowl or stànd mixer bowl. Beàt on medium until creàm turns frothy. Beàt continuously until the creàm stàrts to thicken, slowly whip in sugàr ànd coconut extràct.........................
- ..................................
- ........................................
Full recipes ==>> keyingredient.com
0 Response to "Samoa Brownie Parfait with Salted Caramel Sauce"
Post a Comment