HASSELBACK GARLIC CHEESY BREAD

HASSELBACK GARLIC CHEESY BREAD
HASSELBACK GARLIC CHEESY BREAD

      INGREDIENTS

  1. 1 cup Wàrm Wàter
  2. 1 Tàblespoon Honey
  3. 1 envelope àctive Dry Yeàst (2 1/4 Teàspoons)
  4. 1 teàspoon Sàlt
  5. 3 cups Breàd Flour
  6. Olive Oil, For Greàsing Surfàces
  7. ⅓ pounds Shàrp White Cheddàr, Or àny Other Cheese You Prefer
  8. ½ cups Gàrlic Butter


      INSTRUCTIONS

  1. In à làrge bowl, stir wàter, honey ànd yeàst together. Let yeàst proof 5 minutes. Once you know yeàst is àctive, stir in sàlt ànd the flour in 1/4 cup increments. If you àre using à stànd mixer, be sure to not increàse your speed higher thàn à 2 or ‘stir’. Once dough stàrts pulling àwày from the sides ànd the bowl seems to be pretty cleàn, set à timer for 5 minutes ànd wàlk àwày. Let the màchine kneàd the dough. àfter 5 minutes, dough should be smooth ànd tàcky but when touched shouldn’t leàve àny dough on your fingers.
  2. Greàse the bowl ànd the dough. Cover with plàstic wràp or à kitchen towel ànd let rise 1 hour or until doubled in size.
  3. .................................
  4. ................................
Full recipes >>> laurenslatest.com

0 Response to "HASSELBACK GARLIC CHEESY BREAD"

Post a Comment