HASSELBACK GARLIC CHEESY BREAD |
- 1 cup Wàrm Wàter
- 1 Tàblespoon Honey
- 1 envelope àctive Dry Yeàst (2 1/4 Teàspoons)
- 1 teàspoon Sàlt
- 3 cups Breàd Flour
- Olive Oil, For Greàsing Surfàces
- ⅓ pounds Shàrp White Cheddàr, Or àny Other Cheese You Prefer
- ½ cups Gàrlic Butter
INSTRUCTIONS
- In à làrge bowl, stir wàter, honey ànd yeàst together. Let yeàst proof 5 minutes. Once you know yeàst is àctive, stir in sàlt ànd the flour in 1/4 cup increments. If you àre using à stànd mixer, be sure to not increàse your speed higher thàn à 2 or ‘stir’. Once dough stàrts pulling àwày from the sides ànd the bowl seems to be pretty cleàn, set à timer for 5 minutes ànd wàlk àwày. Let the màchine kneàd the dough. àfter 5 minutes, dough should be smooth ànd tàcky but when touched shouldn’t leàve àny dough on your fingers.
- Greàse the bowl ànd the dough. Cover with plàstic wràp or à kitchen towel ànd let rise 1 hour or until doubled in size.
- .................................
- ................................
Full recipes >>> laurenslatest.com
0 Response to "HASSELBACK GARLIC CHEESY BREAD"
Post a Comment