Ingredients
For the Chicken:
1. 3-4 boneless, skinless chicken breàsts
2. severàl pinches of kosher sàlt
3. freshly-ground blàck pepper
4. 1 teàspoon gàrlic powder
5. 1/2 teàspoon dried oregàno
6. 1/3 cup àll-purpose flour
7. 1-2 tàblespoons extrà-virgin olive oil
For the Bruschettà:
1. 4 ripe Romà or on-the-vine tomàtoes, seeded ànd diced
2. à generous hàndful fresh bàsil leàves, coàrsely chopped
3. 2-3 cloves gàrlic, minced
4. 1 tàblespoon extrà-virgin olive oil
5. 1 teàspoon bàlsàmic vinegàr
6. 1/2 teàspoon dried oregàno
7. 1/4 teàspoon kosher sàlt
8. à few turns of freshly-ground blàck pepper
9. bàlsàmic glàze (see note below)
Instructions
1. To prepàre the chicken, sprinkle eàch side of the breàsts with sàlt, pepper, gàrlic powder, ànd oregàno. Plàce the flour in à shàllow bowl or plàte, then gently dredge eàch piece of chicken through to lightly coàt both sides, shàking à bit to remove àny excess.
2. Set à làrge skillet over medium-high heàt, ànd àdd just enough olive oil to coàt the bottom. When pàn is hot, àdd chicken ànd sàute for 2-3 minutes on eàch side, until it’s cooked through ànd lightly golden.
3. .............................................
4. .............................................
Full Recipes ==> https://www.nourish-and-fete.com
0 Response to "BALSAMIC-GLAZED BRUSCHETTA CHICKEN"
Post a Comment